Maanantaina havaitsin vasta työmatkalla, että salivermeet jäivät kotiin. Olisihan ne voinut palata hakemaan, mutta tuntui ettei erityisemmin haittaa vaikka treeni jäisikin väliin. Sunnuntain pitkis tuntui ihan tarpeeksi. Mitään erityisen huolestuttavia tuntemuksia ei ollut, jalat olivat väsyneet ja muutenkin oli hieman tukkoinen olo. Illalla olikin aikas väsynyt olo. Otin pienet torkut, mutta siltikin väsytti. Menin melko aikaisin sänkyynkin, mutta unta ei oikein tullut.

Tiistainakin tahtoi väsyttää, oli pientä päänsärkyäkin. Pienten iltapäivätirsojen jälkeen pientä liikuntaa...

10,1 km, 137, 1:04:00, 6:20 min/km, 74 max%
Ja uintia reilu puoli kilsaa.

Aika jäykkää oli juoksu, tuntui että vauhti olisi ollut reippaampaakin. Pieni polskuttelu tuntui hieman piristävän oloa.

Keskiviikkoaamuna otin pari 400 mg ibulääkettä päänsärkyyn. Muuten olo oli nytkin ihan ok, joten jotain treeniä voisi kokeilla. Tarjoutui mahdollisuus osallistua kimppalenkille, mahdollisesti hieman kylmää kyytiä luvassa, mutta uskaltauduin mukaan...

8,5 km, 152, 0:46:30, 5:28 min/km, 82 max%

Hyvä treenihän tuo oli, mutta hyvin lähellä rajaa, jonka jälkeen alkaisi olla turhan kovaa. Ihan hyvä treeni tuo oli myös ajatellen mahdollista lauantain Aktia-cup juoksua. Kympille voisi laittaa tavoitteeksi 50 min. Voisi kyllä olla järkevämpää jättää Aktia väliin ja panostaa viikonloppuna pitkään lenkkiin.