Lauantain lepopäivän ja 11 h yöunien jälkeen vääntäydyin punkasta ylos klo 10. Jotenkin oli väsynyt fiilis. Ihan totaalista lepoa lauantai ei kyllä ollut, jossain määrin kevyehköä fyysistä puuhastelua oli ajankuluna, itseasiassa takareidet hieman menivät tukkoon.  Kun viikonloppureissulta palailtiin kotosalle iltapäivällä niin pakko oli vielä pienet päivänokoset ottaa. 

Unta oli siis kosolti alla, oikeasti ei olisi enää pitänyt väsyttää, mutta olo oli kyllä melko vetelä. Hieman mietitytti taas noitten antihistamiinien unettava vaikutus. Perjantaina ja lauantaina oli aikas tukkoinen olo, joten otin napit aamulla ja illalla eli tuplasatsin, liekö sillä vaiikutusta. Anyway lueskelin hieman juoksufoorumia ja kaivoin treeniohjelman silmieni eteen motivoidakseni itseäni liikkeelle. Ja kaiken laiskuuden kanssa päätin suunnata 6,9 km reitille ja jos intoa piisaa niin lopussa voin rundata lampea (1,4 km) ympäri. Pienen varauksen jätin myös sille, että suuntaisin parin kilometrin kohdalla10,9 km reitille. 

Juoksu oli alussa todella takkuista. Takareisien kireys ei pahemmin haitannut, mutta happea sai haukkoa kuin kala kuivalla maalla jo alle 130 sykkeellä. Erityisen kevyttä ei meno ollut siinä 2 km kohdallakaan, mutta päätin kuitenkin jatkaa kymppin reitille. Matkalla vielä laskeskelin, että hieman pitäisi tehdä ekstraa, että saisi 50 km täyteen tälle viikolle. Juoksin vielä kerran lammen ympäri, jolloin matkaa kertyi 12,2 km. Keskisyke oli 127 ja vauhtia 6:44 min/km. Matkalla tein kuusi muutaman kymmenen metrin kiihdytystä, joissa syke kohosi 140 - 150 paikkeille.