Suunnitelmissa oli tehdä reipas treeni spinningissä. Ilmottauduin aamulla mukaan, mutta soittelivat illansuussa ettei tuntia pidetä, kun olen ainoa ilmottautunut. Harmi, täytynee yrittää huomenna uudestaan. Juosten ei viitsi, tuon polven takia, vk treeniä tehdä. Ainakin toivon, että se kestäisi polkemista paremmin.

Polvi on ollut koko päivän ihan kivuton. En malttanut lepopäivää pitää vaan ajattelin kokeilla tänään sitä hieman edellisiä pidempää 6,8 km reittiä. Se mäki 3 km kohdalla, jossa jalka eilen vihloi, meni tänään ihan hyvin, niinpä jatkoin sinne vajaan seiskan reitille. Noin 4 km paikkeilla on pidempi mäki, jossa jomotus polvessa tuntui. Hieman mietitytti, että polven paraneminen tuntuu kyllä edistyvän, mutta ei se nyt kovin hyvää lupaa jos sillä päivässä pääsee aina kilometrin pidemmälle - ei riitä päivät maratonpituuten asti. Loppumatka olikin sitten lähinnä tasaista tai ylämäkeä eikä jomotuksia oikeastaan tuntunut, hyvä niin. Mitään juoksuvauhtisuunnitelmaa minulla ei ollut, mitään vk lenkkiä ei toki ollut tarkoitus kirmata. Näin se meni:

6,8 km, 127, 0:41:58, 6:10 min/km, 70 max%

Jos polvien palautuminen jatkuu niin enköhän tosiaan huomenna taas yritä sinne spinningiin. Lauantaille täytyy kyllä tuupata lepoa. Sunnuntaita ja seuraavaa viikkoa täytyy vielä miettiä.