Aamulla oli sellaisa kutinaa, kun pääsisi jo tänään juoksemaan.  Ihan mukavasti on päivä mennyt lepuutellessakin. Loppuaikaa, asua ja kenkiä olen hieman pohtinut. Terveystilanne on ihan hyvä. Jaloissa ja selässä on pientä kolotusta, mutta tuskin haittaa juoksussa. Aamulla nappasin pari buranaa noihin oireisiin, päivä olikin ihan oireeton, nyt alkaa tunto palata - täytynee lääkitä taas yöksi.

Loppuajasta ei oikein osaa sanoa. Mielestäni 4:45 min/km vauhti pitäisi olla mahdollinen. Seuraava merkittävä aikaraja on niin kaukana kuin 1:34 kohdalla eli 4:27 ennätysvauhti. Ennätyksen rikkoutumiseen en usko, mutta hieman olisi ajatuksissa lähteä alussa kuitenkin kokeilemaan ennätysvauhtia. Kyllä sen pian huomaa, jos mennään liian kovaa.

Kun mitään kovin merkittävää aikatavoitetta ei ole niin olen suunnitellut starttaavani pienellä riskillä Asics DS Racer kengillä. Treenilenkillä taisi Asicseilla tulla pientä pohjefiilistä - ehkä. Brooks Racer ST 3 olisi turvallisempi valinta, mutta jos sitten seuraavalla kerralla jos huomenna ei jalat Asicseja kestä. 

Jos keli on aurinkoinen 10°C... 12°C niin lyhyissä trikoissa ja lyhythihaisessa paidassa lähden liikkeelle. Pienenä extrana sattaisi olla ohuet hanskat. Tällä hetkellä sääennusteet lupaavat hyvää keliä. Länsituulta on aikalailla, n. 8 m/s.

Aika         Ennuste          Lämpötila Tuntuu     Tuuli    Kosteus Sateen mahd.

Keskipäivä Selkeää Selkeää    10°      10°     29 km/h  W   85 %     5 %
15 Selkeää Selkeää    12°      12°     31 km/h W   74 %     5 %
18 Selkeää Selkeää    10°      6°     30 km/h W   81 %     5 %