Kuulemma jotain sellaista pöpöä kulkee sian perässä, joka saattaa pesiytyä onteloihin. Siihen olisi kirjoittanut antibiootiksi Amoksisilliinia, mutta minulla kun on joskus arveltu allergiaa niin pisti Kefolor 500 mg setin 7-10 päiväksi. Jos keskiviikkona ei tunnu enää mitään niin kuulemma 7 päivää riittää. Maitohappobakteereja saa syödä ihan reilusti kyytipoikana.

Kun minulla tämä nokka tahtoo vaivata melko usein niin oli puhetta, että kokeilisin päivittäisessä käytössä nenähuuhtelua. Aamulla huuhtelisi nenän ja perään tuuppaisi pari ruiskausta Nasonexia, joka sisältää hieman jotain kortisonin sorttista ainetta. Tätä kokeilua voisi jatkaa aluksi vuoden loppuun ja jos toimii niin siitä eteenpäinkin. Onhan tuosta oma vaivansa, mutta jos siitä jotain apua on niin kait se tämän kuukausi terveenä - kuukausi sairaana-kuukausi terveenä - kuukausi sairaana... kuvion voittaa.

Juoksutaukoa määräsi ensi viikon loppuun, eli reilu viikko pitäisi olla liikkumatta. Nyt ei toki ole mitään vaikeutta pysyä neljän seinän sisällä, mutta jos nyt sattuisi käymään niin, että olisin jo keskiviikkona terve niin saattaa se tuntua kärvistelyltä lepäillä vielä reilu viikko päälle.