Sisätiloissahan minä taas kirmailin. Oli siellä Esport Arenalla niin mukava eilen hölkötellä, että suuntasin sinne tänäänkin. Ihan perusveivin sijaan sain väännettyä itseni vetojen pariin. Juoksin 8 x 800 m treenin. Juoksuvauhti oli siinä 4 min/km hujakoilla. Sykeanturi unohtui kotiin, joten siitä ei dataa jäänyt talteen. Polar RS800CX mittarin väliaikanappi takkusi jatkuvasti, luotettavia vetovauhtejakaan en saanut talteen.

Pari viimeistä vetoa yritin kiskoa hieman tiukemmin, mutta eipä koneesta paljon irronnut. Ehkä jonnekin 3:45 paikkeille sain keskivauhdin viimeisessä vedossa. Lähinnä tuntui ettei happea vaan saanut enempää kulkemaan. Olisi ollut mielenkiintoista tietää paljonko syke siinä vaiheessa oli.

Pari viikkoa sitten kävin hengitystestissä. Puhaltelin istuessani suukappaleeseen ja PC piirteli käppyrää ja laskeskeli tilavuuksia, hengitysnopeuksia yms. Testi tehtiin toisen kerran sen jälkeen kun minulle oli annettu jotain astmalääkettä. Tuon testin perusteella mitään selkeitä astmamerkkejä ei ollut. Keuhkojeni tilavuus oli muistaakseni karvan yli 110% keskiarvosta, tähän ei astmalääke vaikuttanut. Ensimmäisen sekunnin aikana kulkeva ilma oli jotain alle 90% keskimääräisestä, tämä taisi nousta 100% lukemaan astmalääkkeen avulla. Samassa rytäkässä kävin myös allergiatestissä. Pujoallergia sieltä löytyi. Lähinnä koivua epäilin, mutta siihen ei testi reagoinut. Vertakin hieman tutkailtiin, muistan ainoastaan että hemoglobiini oli 152. Muutkin veriarvot taisivat olla viitearvoissa, pahaa kolesterolia taisi olla hieman yli. Jos muistan oikein niin raja oli 1 jotain yksikköä ja minulla oli 1.08 jotain yksikköä.