Aamulla mietiskelin pitäisikö mennä Kaisaniemijuoksuun kirmaamaan pitkistä. Mutta ei sitten jaksanut. Lähinnä päätökseen vaikuttivat vesisade ja Osakan keihäsfinaali. Ja mukavahan niitä Pitkämäen heittoja oli katsella, etukäteen kyllä tuntui, että ei taida mitalia tulla. Mutta "shame on me", Onnea Tero!

Sade täällä kotikulmilla lakkasi keihäskisan aikana, joten kait sitä lenkille piti vääntäytyä. Lämpöä näytti olevan 17 °C, joten kevyellä vaatetuksella sai lähteä liikkeelle.

21,6 km, 123, 2:28:47, 6:53 min/km, 66 max%

Lenkin aikana tuli muutama sadekuuro, mutta eivät ne menoa haitanneet. Oikeastaan vain ensimmäinen n. 2 - 4 km paikkeilla tullut sadekuuro kasteli jonkin verran. Lenkin aikana oli kiva viettää pieni rupattelutuokiokin, kun pietari juoksi vastaan vaimonsa kanssa. Lenkin aikana poikkesin parilla huoltsikalla ja kerran kioskilla, puolen litran juoma tarttui noilla pitstopeilla mukaan.

Suunto t6 mittasi sykettä ihan kohtalaisesti, alussa ei ollut mitään älyttömiä ylilyöntejä. Myös GPS pod suoriutui neljännestä Vartaparistolenkistä ihan hyvin.