Pitkishän sieltä ohjelmasta toiseksi viikon avaintreeniksi nousee. Kun aikataulu ja kuun asento sen sallivat niin ei kun juoksemaan. Siinämäärin oli meno eilen takkuista, että suosiolla menin ihan rauhallisesti. Ensimmäisellä kympillä yritin pitää sykettä alle 130, jos meni yli  niin kävelin, melko pienetkin mäet menivät kävelyksi. Viimeisellä kympillä raja oli 140, jolloin tasamaallakin teki tuskaa pysyä hölkän puolella.  Tolkuttomasti tuo matka miestä syö. Vaikka ei silti, kyllä juoksufiilis tuolla auringonpaisteessa oli ihan hyvä ja jalat tuntuivat matkan hyvin kestävän. Mukavammalta tämä tuntui kuin eilinen.

Matkaa tuli abauttiarallaa neljännessatku vauhdilla 7:33 ja sykkeellä 128.

Palautetaan nyt vielä mieliin kolme päivää sitten juostu vitonen 6:11 vauhdilla ja 130 sykkeellä, jep jep se siitä hyvästä vauhdista matalalla sykkeellä.

Lisäys klo 22:55:

Mainitaan nyt vielä, että minullahan on näillä pitkillä usein tapana pysähdellä tankkauksella matkan varrella ja se osaltaan ottaa tuota keskivauhtia jonkin verran alaspäin. Esim. tänään poikkesin kioskilla/huoltsikalla kolme kertaa. Tänään tuli jonkin verran myös ylimääräistä kävelyä puhelimen kanssa, mutta silloinhan matkaa taittuu ja syke laskee, niinpä vauhti-syke suhde ei pahemmin vääristy.