Aamuisin on kurkkukipu vaivannut, mutta päivän mittaan se on helpottanut. Nokka on ollut ihan umpitukossa ja kemikaaleilla olen sitä välillä aukonut. Kuivaa yskää pukkaa aina välillä.

Tänään ei ollut kurkussa aamukarheutta, mutta viime yö ei ollut kovin häävi. Yskimiseltä jäi uni hyvin heikoksi. Pientä nupin jomotustakin on havaittavissa. Kait tästä jotain kemikaaleja voisi taas tuupata pään aukoista sisään. Toki terveystilanne voisi olla 1000000 kertaa huonompikin, mutta siltikin tahtoo ihan riittävästi ärsyttää tämmönen mitätön tauti, joka estää liikunnan viikkokausiksi eikä parantumisesta ole mitään hajua. Nykyinen olo on taas sellainen, että kait se ihan järkevää on ollut olla liikkumatta. Lepäilemälläkin olo on mennyt mieluummin ikävämpään suuntaan.

Mukavia liikuntatapahtumiakin olisi taas ollut tänä viikonloppuna tarjolla. Salilla olisi ollut eilen pikkujouluteemainen spinning maraton ja tänään olisi ollut tarjolla juoksumaratonia (ja lyhyempiä matkoja)Paloheinässä. Mutta juu, melkoisia orastaneen kunnon murskajaisia tässä vietellään.

Onneksi painonhallinta ei ole repsahtanut. Ehkä painon putoaminen tässä hidastuu, kun liikuntakalorit puuttuvat ja muutenkin löysimmät kilot on karistettu. Pääasia kuitenkin, että on pystynyt pitämään hallittua kalorivajetta. Lienee siinä painossa pientä laskuakin tapahtunut. Ainakin tänään punnitsin ensimmäistä kertaa -10 kg tuloksen lähtötilanteeseen nähden (107,0 kg vs. 97,0 kg).

Kevään tavoite pysyy kuitenkin vielä entisellään. Eli 8.5.2010 pitäisi juosta puolikas (HCR) alle 1:35 aamupainolla 88 kg.

 PS. Kaikella kunnioituksella hienoa käsityötaitoa kohtaan... ei olisi minusta koskaan tuohon hommaan...