Kuumeisesti mietin päivällä pitäisikö tänään uskaltautua Rauhanmailille. Polvea hieman kolotteli ja muutenkin palautumisen merkit ovat melko tuoreita. Lähinnä mietin pitäisikö yrittää vasta viikon kuluttua. Mutta kun sääkin oli mitä mainioin niin päätin käydä parimailista kokeilemassa.

3,218 km lenkkiin kului aikaa tasan 12:00 min, sykemittari näytti ihan omiaan. Keskivauhdiksi tuosta tulee 3:44.

Puolikkaat menivät 6:06 ja 5:54 eli ihan mukavasti sai vielä loppuun rutistusta. Kahdentoista minuutin haamurajaa lähdin puolimatkan jälkeen vielä tavoittelemaan. Toisen puoliskon alkuun sainkin hyvän pätkän hieman reippaammalla vauhdilla. Loppumatkasta ruuti alkoi taas kostua, ehkä pieni kiihdytys onnistui vielä loppusuoralla. Pekka Aallolle hävisin muutaman sekunnin, huonolle en hävinnyt. Pekan pääkisa alkaa ensi sunnuntaina, huomenna kone suuntaa kohti uutta mannerta. Parin mailin sijaan Pekan kisassa maileja on 3100 eli lähes 5000 km, joten puolentoista kuukauden päästä on Pekka toivottavasti seuraavan kisansa "loppusuoralla".

Ihan ei oma tavoite 12 min alituksesta toteutunut, mutta tuo tasan 12 min on kutakuinkin ok tulos. Varsinkin kun omaan kelloon jäi ajaksi 11:59,6, joka toki pyöristyy ylöspäin sekin, mutta oikeasta suunnasta kuitenkin.

Verryttelyä tuli pari kilometriä.

Juoksun jälkeen löysin nurmikosta neliapilan. En pystynyt vastustamaan kiusausta, poimin sen ylös. Hieman se kuivui nuhruiseksi, kun asettelin sen kiinni kengän nauhoihin. Ainakaan vielä onni ei potkaissut kisan paita-arvonnassa, ehkä jotain muuta on vielä tulossa.