Aamupäivän olin vakavasti sitä mieltä, että tänään lepäilen. Jalat ja selkä olivat ihan suht ok, mutta vasemmassa lonkassa tuntui ikävää jomotusta. Lounaan jälkeen tein pienen pakaravenytyksen, joka tuntui aika muikeasti. Parin tunnin ruokalevon jälkeen ei lonkkajomotusta enää ollut. Hieman teki mieli lähteä pienelle testilenkille, lähinnä koska sain tänään t6:n takaisin Suunnon huollosta. Pääsyy huoltoon oli rikkoutunut sykepanta. Tarkistivat myös GPSpodin toiminnan, mutta siinä ei ollut vikaa, itsellä on välillä ollut melkoisia vaikeuksia satelliittien löytymisessä. Lenkin aikana uusi tekstiilisykevyö sekä GPSpod toimivat ihan hienosti. Lenkin data:

5,2 km, 116, 0:38:51, 7:28 min/km, 64 max%

Rauhalliseen tahtiin edettiin, tytär sai määrätä reitin, itse kontrolloin sen verran että saataisiin kasaan n. viiden kilometrin lenkki.

Mittasin lenkin matkan Google Earthilla, Nokian GPS softalla sekä Suunnon GPSpodilla ja matkoiksi sain:

Google Earth

Nokia Sportstracker

Suunto GPSpod

5,20 km

5,29 km

5,36 km

Ero: 

+ 2 %

+ 3 %

Eihän tuo Google Earth mikään absoluuttinen totuus ole, mutta siihen nyt noita muita prosenttilaskuissa vertasin. Tuskin oikea kuljettu matka ainakaan lyhyempi oli kuin tuo 5,20 km. Ihan hyvin nuo kaikki reissusta selviytyivät. Suunnon GPSpod sijaitsi olkapäähihnassaan ja Nokialaisen kanssa jutteleva bluetooth GPS mokkula oli juoksutrikoiden takataskussa. Tuo olkapää on kyllä kokemukseni mukaan tuolle bluetooth mokkulallekin paljon luotettavampi paikka kuin taskut, joskin nyt siis toimi taskussakin ihan ok.