Tasan kaksi viikkoa sitten kävi likimain sama homma. Mieletön väsy laittoi miehen unten maille. Silloin menin nukkumaan ennen kasia illalla ja heräilin mukavasti aamulla. Tänään homma oli hieman toinen, menin pienille päikkäreille ennen viittä ja heräilin kahdeksan jälkeen. Saattaa olla, että ei tule ihan heti unta.

Mutta anyway, lepopäivää on vietetty. Jonkinlaista varovaisuutta aion noudattaa näiden väsymysten suhteen. Peruskunto on kuitenkin niin heikko ettei parane liikaa miestä kiusata. Nuhaakin on taas tarjolla niin töissä kuin kotonakin. Semmonen kahden kuukauden sairasteluputki ei erityisesti kiinnosta. Mutta eiköhän huomenna pääse taas baanalle. Perjantaina ehkä taas spinnataan ja kait sitä sunnuntaille voisi taas miettiä pitkistä.

Ensi viikolla voisi sitten ottaa kevyemmin tai ainakin suosia lyhyempiä, mutta hieman tehokkaampia treenejä. Ja eikös ens viikon lauantaina ole taas Aktia cuppikin, siellä olisi mukava kuntoa mittauttaa.

Kunnon mittaukseen minulla on nyt myös toinen konsti, sain lahjakortin kuntokartoitukseen. Hapenottokykyä mitataan ilmeisesti epäsuoralla polkupyörätestillä ja lisäksi on jotain lihasjuttuja. Sanotaanko vaikka, että itse en ehkä olisi valinnut hapenottotestiksi polkupyörätestiä, mutta eiköhän sitäkin ole ihan mukava kokeilla. Vaikka en tainnut viime vuonna käydä kertaakaan ulkona polkupyörän selässä niin onpahan spinning pyörää tullut jonkin verran sotkettua.