Kyllä nyt kelpaa odotella juoksukuntoon pääsyä, kun posteljooni kiikutti paketin Britanniasta www.startfitness.co.uk .

Nyt olisi uudet lenkkarit, Nike Air Structure Triax+ 12. Entiset samanmalliset olivat jo pari vuotta vanhat ja aikas kulahtaneet, erityisesti pinnaltaan. Alla oleva kuva on linkitetty kauppiaan sivulta, joten pysyy siinä tuntemattoman ajan.

Nike Air Structure Triax+ 12

Lisäksi paketissa tuli jonkinlaiset talvitrikoot, mallimerkintä on More Mile Thermal Tights. Erityisesti näiden trikoitten tilaus oli melkoista riskipeliä. Jotenikin tuntuu ettei sopivia trikoita tahdo löytää kauppoja kiertämällä ja sovittelemalla - aina  löytyy jotain vikaa. Mutta näihin 15 punnan housuihin olen ihan tyytyväinen. XL koko on ihan riittävä mitoille 188/98 kg. Varsinkin lahkeet ovat monesti väljät ja lyhyet isoissakin housuissa. Näissä ei nilkat paista ja lahkeet istuvat napakasti ihoa (sukkaa) vasten. Yksi puute joskus on takana oleva vetoketjutasku, näistä löytyy ja on ihan mukavan kokoinen. Vyötärökin ulottuu ihan riittävän korkealle, no ehkä sentin pari voisi tulla korkeammallekin - joissakin tämäkin on ongelma kaltaiselleni pallomahalle, jos vyötärö rullautuu mahan alle.  Kangas on kauttaaltaan samanlaista, sisäpinnalta fleesemäistä.

 More Mile Thermal Tights

 Ja kenkien mukanahan sieltä saa kaupan päälle ihan käypäsät lyhytvartiset juoksusukat.

Tämä oli nyt kolmas kerta, kun startfitness liikkeestä tilasin ja hieman reilussa viikossa sieltä on aina paketti ollut kotipostissa. Pari sähköpostia olen sinne lähettänyt, mutta ilman vastausta olen jäänyt. Lähetyskuluista sen verran, että ne alkavat kymmenestä punnasta ja seuraava porras on 20 puntaa. Jos tilaa jotain pikkukamaa niin postikulujen kanssa kannattaa olla tarkkana. Esimerkiksi itse olin laittanut ostoskoriin £10 tarjoussukat (3 paria) niin postikulut nousivat kympistä kahteen kymppiin. Eli kun sukille tulikin hintaa £20 niin jätin ne pois. Lenkkarit ja trikoot tulivat siis £10 postimaksulla.

 

Posteljooni oli polkenut Vantaalle myös Saksasta ja pudottanut paikalliseen konttoriin eZ430-Chronos mittarin kanssa juttelevan sykeanturin. Sen BM-CS5SR version EU mallin olin tilannut. Anturi näyttää ulkoisesti aika paljon samanlaiselta kuin joskus oli Lidlin 60330/KPPM57 mittarissa. Nettikuvien perusteella Garmininkin sykepannoissa on jotain yhtäläisyyttä. Saattavat siis tulla samalta tehtaalta, joskin sisuskalut lienevät hyvin erilaiset.

BM-CS5SR-EU_Lidl-60330-KPPM57

 BM-CS5SR ylhäällä.

 

BM-CS5SR-EU_Lidl-60330-KPPM57

BM-CS5SR alhaalla.

 

BM-CS5SR-EU_Lidl-60330-KPPM57

BM-CS5SR ylhäällä.