Ihan mukavasti meni tämän päivän lenkki. Mitään tarkkaa en ollut suunnitellut, vielä vähemmän kuin normaalisti, jos mahdollista. Hieman olin asennoitunut jonkinlaiseen sisäliikuntaan lumipyryvaroituksen vuoksi. Kun mitään pahempaa lumipyryä ei tullut niin eipä ollut mitään estettä juoksemiselle.

Hieman olin ajatellut, että tällä viikolla voisi tehdä jonkinlaista lyhyttä, mutta napakkaa treeniä. Sen verran oli kuitenkin lunta, että vetotreenin tekeminen ei hirvittävästi kiinnostanut. Eikä oikein innostannut liikuntamyllyyn tai esport arenalle lähteminen. Lepopäiväkin kävi mielessä, edellisestä on aikaa 10 päivää ja sitä edellisestä toinen 10 päivää eli 20 päivän aikana on ollut yksi totaalilepopäivä. Hieman on jopa tuntuvinaan pientä kurkunkin karheutta, ehkä rasitus vaan tuntuu kropassa.

Kun en kauneusunienkaan jälkeen muuta keksinyt niin tuolle normi 14 km lenkille suuntasin. Sen verran siitä "napakkuussuunnitelmasta" ajattelin pitää kiinni, että jos juoksu kulkee niin en turhaan jarruttele. Ensimmäinen ylämäki tuli käveltyä, kun sykemittari tilttasi, taisi anturista patteri kyykätä. Mutta loput lenkistä juoksin rennon reippaasti, myös ylämäet yritin tepsuttaa juoksutyyppisesti puuskuttaen. Loppumatkasta lakkasi myös matka/nopeus anturi toimimasta.

14.0 km, 1:16:49, 5:29 min/km, 99.8 kg