Kun paikat tuntuivat olevan ihan OK eilisen puolimaratonin jäljiltä niin ajattelin harrastaa kevyehköä liikuntaa. Jalkoja säästääkseni suuntasin spinning salille.

Reissusta tuli sitten kaikea muuta kuin jalkoja säästävä. Maksimivauhtisen spurtin aikana vasen kenkä irtosi lukkopolkimesta ja sai muutaman makoisan tällin pohkeeseen ja nilkkaan. Muutama pyörähdys myöhemmin irtosi myös oikea kenkä ja sekin sai vähän siipeensä ennen kuin ehdin painaa käsijarrua. Oikeaan pohkeeseen tuli pahemmat pintanaarmut, mutta ne tuntuvat vain pinnan kirvelynä. Vasempaankin pohkeeseen tuli pari näkyvää kolhua, mutta nekin ovat pelkkiä pintavikoja. Ontumista aiheuttava kipu tuntuu ison pohjelihaksen puolivälin alapuolisella aluella, jossa ei ole mitään näkyviä naarmuja. Toivottavasti menee moinen pian ohi, ei se kuitenkaan niin kovin pahalta tunnu. Pakastehernepussilla sitä tuossa haudoin.

Nyt ymmärrän kun joku joskus kirjoitti laittavansa aina omat polkimet salin spinning pyöriin, kun ei luota kenkien pysyvän kiinni pyörien omissa polkimissa. Tuskin tähän silti itse ryhdyn, mutta pientä varomista tuosta voi aiheutua. Haveri sattui n. 20 min polkemisen jälkeen. Poljin kuitenkin tunnin loppuun, mutta keskisykkeeksi jäi 103 sytkäystä per minuutti.

H Y V Ä  S U O M I !