Lomailurintamalla vietettiin päivä (5 h) Muumimailmassa ja illalla uiskenneltiin kylpylässä. Tiedoksenne saatettakoon, että ranneke irtoaa kunnon pulikoinnissa. Hommattiin nimittäin kahden päivän rannekkeet, joiden mukana saatiin myös Väskisaaren liput. Kahden päivän ranneke kelpaa jos ranneke pysyy kädessä. Minulla ja tyttärellä ranneke irtosi. Kylpylän matolla kävin tuon lenkin juoksemassa ennen uintia. Oma rannekkeeni hautui siis myös hikirannekkeen alla ennen uintia.

Juoksuohjelmassa oli 9 km maratonvauhtista, ja näin se meni...

9,0 km, 144, 0:47:52, 5:19 min/km, 78 max%

Mattojuoksua (Tunturi T90) 0-nousulla. Starttasin treenin, mutta aluksi meni jonkin aikaa, että löysin napit joista muutetaan vauhtia. Loppupuolella pidin parin kilometrin ajan vauhtia 5 min/km, muutoin vauhtiasetus oli 5:18 min/km. Suunto t6 footpod näytti matkaksi vain  8,01 km, mutta sangen todennäköisesti se näyttää matolla liian vähän. Viikko sitten lauantaina samalla sykkeellä juoksin asfaltilla vauhdilla 5:11 min/km 12,3 km. Joku on joskus kirjoittanut, että matolla voisi luonnon tuulenvastuksen korvata 1 asteen nousulla. Mutta minulla on matolla sykkeet kyllä tiejuoksua korkeammalla ihan 0-nousullakin.

Muutamaan kertaan on tässä parin päivän aikana tullut taas suihkuteltua jalkoja kylmällä vedellä, niiden kanssa ei ole ollut ongelmia.