Kyllähän oli taas nihkeetä lenkille lähteminen. Hieman taisi tuntua viikon liikunnatkin kropassa. Parina yönä on tullut kyllä nukuttua ihan hyvin ja reilut päikkärit vielä päälle. Aikaisemmin tahtoi treenit heikentää untakin.

Mutta ilman mitään major probleemia päätin sinne lenkille päikkäreiden jälkeen lähteä. Lähinnä tuolla vasemmassa polvessa tuntui jotain vihlontaa tietyssä asennossa, juostessa ei kuitenkaan mainittavasti. Heti alkumatkasta tuntui pientä kireyttä etureisissä, mutta muuten fiilis oli ihan OK. Mihinkään revittelyyn ei ollut haluja. Kaikki ylämäet kävelin ja välillä kävelin tasamaallakin. Nopeusmittarin olin jättänyt suosiolla kotiin, mutta sykemittaria vahdin sen verran, että yritin laittaa juoksuksi aina, kun  syke laski alle 110. Teskun aikoinaan (2005) suosittelema pk lenkin sykeskaala minulle on 109 - 139.

27.2 km, 119, 3:38:59, 8:03 min/km, 100.2 kg, 1467 kcal, 65 max%, 52 res%

Lenkki eteni samanalaisella fiiliksellä alusta loppuun. Kun 21,7 km lenkin jälkeen jalat tuntuivat ihan hyviltä niin ajattelin lähteä vielä pienelle lisälenkille. Juoksualusta oli likimain kokonaan sula, ehkä osittain tämänkin vuoksi päätin pidentää lenkkiäni, saattaa sulat kelit loppua koska tahansa.  Huoltoasemalla poikkesin yhteensä neljä kertaa ostamassa puolikkaan pullon juotavaa, laittikolaa lipittelin siis pari litraa.