Hieman se arvelutti nelitoistaselle lähteä, kun heti alkumatkasta piti jokaista askelta asetella tarkasti ettei polvea pahasti vihloisi. Mutta ei ne tuntemukset mitään kovin ilkeitä olleet eivätkä siitä mitenkään pahentuneet, mieluummin päinvastoin.

14.0 km, 128, 1:34:26, 6:45 min/km, 102.0 kg

Kaikki ylämäet tulee edelleen käveltyä. En tiedä olisiko juoksuosuuksien vauhti ollut aavistuksen aikaisempaa reippaampaa, kun keskivauhti painui maagisen 7 min/km rajan paremmalle puolelle. Noihin sykkeisiin saattaa vaikuttaa sekin, että pari viimeistä lenkkiä olen juossut eri sykemittarilla kuin syksyn muut lenkit. Nyt on taas käytössä Suunnon t6, kun kesä ja syksy on tullut juostua Polarin S725X:n kanssa.

Suunnon mittariin suivaannuin keväällä, kun se syö pattereita kuin hevonen ja sykemittauksen kanssa on ollut usein ongelmia. Viime viikolla vaihdoin kaikkiin suunnon palikoihin patterit ja teippasin sykepantaa taas kasaan, sillä mennään nyt.

Alkusyksystä hommasin Polarin härveliin footpodin, sitä on nyt lokakuussa tullut aiemmin ulkoilutettua. Ihan käypäsä peli mutta nopeusmittauksen reagointihitaus alkoi syömään miestä sen verran, että innoistuin tuota suuntoa tekohengittämään. Suunto reagoi hetkellisiin vauhdin muutoksiin todella nopeasti, kun Polarin softa mietiskelee muutosta pitkään. Kun heittää juoksusta kävelyyn niin Polar saattaa vielä noin puolen minuutin kuluttua näyttää likimain juoksuvauhtia nopeudeksi.