Koko viikonlopun on ollut todella laiska fiilis. Etukäteen ajattelin, että lauantaina voisi kirmata pienen lenkin ja sunnuntaina jonkin verran pidemmän. Mutta viikonlopun saldo jäi yhteen vk lenkkiin.

Kun tänään sain väätäydyttyä kenkille niin ajattelin että hyvä jos edes hieman saisi ulkoiltua. Kun rötväilyä on taas kertynyt niin ajattelin, että jos heitän tutun 6,9 km lenkin niin ei nyt haittaa vaikka sen kirmaisi hieman reippaammin. Alkuun ei kulkenut kovin hyvin, mutta siinä 1,5 km - 2 km välillä syke tasaantui yli 150 tasolle.  Kun meno tuntui suht mukavalta niin siirryin siinä 2 km kohdalla 10,9 km lenkkireitilleni. Semmosta tasavauhtista kovaa lenkkiä lähdin siis vetämään.

Samalla testailin kuvien napsimista ja lähettämistä http://share.ovi.com palveluun. Nappasin neljä kuvaa, joista kahteen jäi location trackerilla paikkatiedot. Yritin lähetellä kuvia sähköpostilla lenkin aikana, mutta yritys hyytyi johonkin sähköpostiohjelman virheilmoitukseen. Lenkin jälkeen tuuppasin ne pari kuvaa tänne: http://share.ovi.com/channel/Landor.20080518-Marts . Siinä sähköpostiohjelman kanssa temppuillessa kävelin n. kolme minuuttia lenkin keskivaiheilla, mutta muuten painelin menemään kieli vyön alla.

Kävelypätkällä minimisyke oli 117. Eli treeni ei tainnutkaan olla tv kova vaan ennemminkin jotain 2 x 5 km tapaista.  No oli mitä oli niin lenkin summadata oli jotain tälläistä:

10,9 km, 153, 0:55:32, 5:06 min/km, 83 max%

...sitä tikulla silmaan, joka vanhoja muistelee, mutta ei voi olla kiinnittämättä huomiota siihen, että vauhti oli kovempaa kuin viime viikonlopun puolikkaan vauhti. ...Ehkä paremmissa olosuhteissa se 5:12 vauhti voisi puolikkaallakin onnistua... no juu saahan näitä jossitella.