Meinasi eilen taas jurppia, kun ostoskeskuksessa kävely alkoi ottaa polveen. Silmiin sattui Jumper's knee starp. Joskus olen ajatellut olisikohan semmosesta jotain apua. Kotona sitten googlettelin, että mikähän polveani vaivaa ja olisiko tuosta ostoksesta jotain apua. Googletuksen tulos oli, että minulla on "Patellar Tendonitis". Tuon polvilumpion alla olevan jänteen alapää mulla vihottelee.

Samalla huomasin, että mulla on ollut nuorena "Osgood-Schlatter's Disease". Polvet olivat kipeät monta vuotta, jalkapalloharrastus jäi. Vaikka urheilu jäi niin pitkään oli mahdotonta istua esim. auton takapenkillä, jos ei saanut jalkoja suoraksi.

Oli tuo polvikipu mitä hyvänsä niin hoitoni lienee ollut ihan oikeanlaista. Eikä tuosta polvinauhastakaan pitäisi ainakaan haittaa olla. Ongelman aikana en ole enää Zoom Eliteillä juossut, pienenä epäilyksenä on, että niiden pronaatiotuki ei olisi ihan riittävä, se saattaa aiheutta rasitusta polveen. Ilmeiseti maratonillekin täytyy jotkut tukevammat kengät valita.