Perjantaina kovasti mietitytti töissä, että illalla ei ole mitään tekemistä, kun treeniohjelmassa lukee "Lepo". No jotenkin siitä perjantaista kuitenkin selvittiin. Lauantaina olisi ollut lenkki kalenterissa, mutta kun tuo "Lepo" ei itseasiassa ollutkaan ollenkaan hassumpaa puuhaa niin vedin sillä heti toisen päivän perään.

Sunnuntaille olinkin ajatellut hieman pidempää kuin suunnitelmapohjassa oli. Tuntuu, että tämmönen 0,108 tonninen hippiäinen tarvitsisi kolmikymppisiä selvitäkseen maratonista. Pitäis noi jalat saada totutettua tämän tonniston kannatteluun.

31,9 km, 122, 4:24:36, 8:18 min/km, 67 max%, 22 °C puolipilvistä.

Sen verran hyvin tuo meni, että vois kyllä ottaa joskus uudestaan. Kyllä se hieman niin on, että ei se matka tapa vaan vauhti.

Jotain lenkkidataa:

http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=230251

Juoksu-kävely vauhti näytti olevan hieman alle 8 min/km. Yhteensä kuusi juomataukoa pudottavat sitten vauhtia jonkin verran. Tuossa GPS datassa on aika ollut seis taukojen aikana. Näin toimin, koska sisätiloista ulos tultaessa GPS sekoilee paikkatiedon kanssa pahasti, nytkin olin laittanut mittauksen takaisin päälle turhan aikaisin Leppävaarassa, siitä tuo n. kilometrin syrjähyppy.