Hiukan viime viikon treeni tuntuu pienenä vetelyytenä ja polvien kolotuksena. Mutta kun ei mitään kummempia ongelmia ole niin peruskuntoilua tuli harrastettua.

13,0 km, 132, 1:16:55, 5:55 min/km, 71 max%

Erityisesti tuo pieni vetelyys saattaa tulla hieman henkiseltäkin puolelta. Sunnuntain lenkin jälkeen tuli aika voimakas fiilis siitä, että HCM treeni on nyt tehty ja nyt vaan parannellaan paikkoja ja hölkötellään hieman. Toisaalta ei nuo sadan kilometrin viikot minulle mitään peruskauraa ole, joten voi tuo viime viikon treeni ihan oikeastikin kropassa tuntua. Viikonloppunakin kuiteskin melko reipas puolimaraton ja kolmekymppinen pitkis.

Jos noi jalat tosta vielä tokenis niin huomenna voisi käydä juoksemassa vaikka nelisatasia. Hieman kikkailun makua, mutta ideana on treenata Cooperin testiä varten, joka olisi tarkoitus juosta (jos jalat sallivat) kolme päivää HCM:n jälkeen. Toinen tämän viikon avainharjoitus saattaa olla Viialassa perjantaina juostava 15 km kisa, jossa voisin tehdä n. 150 sykkeisen treenin, yksin en noin kovaan treeniin kykene.