Vitoseen meni tänään aikaa 21:07, johon olen erittäin tyytyväinen. Kuukaudessa lähti ajasta lähes pari minuuttia. Toki edellinen kisa oli hyvin pian pitkän sairastelujakson jälkeen. Seuraavan kuukauden aikana kun lähtisi reilu minuutti niin siinä olisi melkoinen unelmatavoite. Silloin menisi vitonen 3000 m cooper vauhdilla - jep jep.

5.0 km, 0:21:07, 4:13 min/km, 92.0 kg

Kello unohtui kotiin, joten väliaikoja tai sykkeitä ei tallentunut. Puhelimessa olisi ollut nokia sports tracker, johon olisi saanut väliaikoja, mutta en sen kanssa alkanut säätämään. Ihan mukava juosta välillä ilman mittariakin.

Juoksukeli oli ihan OK ja vaatetus sopiva, lähinnä pipo olisi voinut olla ohuempi, mutta alkoi se pääkin jäähtyä kun hieman kietaisin pipon helmoja ylöspäin - tuskin oli kovin tyylikkään näköinen, mutta aika pieni lommo tämmösessä ylipainoisessa veteraanissa. Alkuverran aikana testasin ensin DS Racereita, mutta koska pientä lipsumista tuntui niin kokeilin Sarvan nastareita. Nastalenkkarit pitivätkin erittäin hyvin, joten niillä starttasin.