Torstaikuviona oli kympin lenkki ja puolikas kilsa polskuttelua saunomisen lomassa.

Juoksuvauhti oli 5:51 min/km ja keskisykettä 132. Aikas tahmean tuntuista oli eilisestä lepopäivästä ja pienimuotoisesta tankkauksesta holimatta.

Uuden sykemittarin hankinta on ollut suunnitelmissa. Nyt ihan kuukauden sisään on simahtanut Suunnon t6 ja Polarin S725x. Molempien hankintahistoria juontaa vuoteen 2004. Joskin Polar on vaihtunut kerran takuuna uuteen entisen S710i:n tilalle, kun imi vedet sisäänsä valtuutetun huollon vaihdettua patterin. Suunto näyttää nyt uusillakin pattereilla, että patteri on tyhjä sekä on hukannut paritukset antureihin, eikä uudelleenparitus onnistu. Polarin härveli temppuili aluksi resetoimalla itseään ja nyt on näyttö himmennyt, sama juttu uudella paristolla.

Ehkä päällimmäisenä on uudeksi "ykkösmittariksi" ehdolla Polarin rs800cx. Siinä olisi jotain uutta verrattuna vanhaan Polariin. Suunnon t6 ei liene juurikaan muuttunut 2004 jälkeen. Jos epocit kiinnostaa niin tuosta polaristakin datat saa Firstbeat Athlete softaan, jonka joskus hommasin. Aika vähän olen noita epokkeja tähän asti hyödyntänyt. Polarin GPS loggerille ei taida mitään huippusoftia olla, google earthiin kait pitäisi saada. Garminin mittareitakin olen miettinyt, mutta ehkä ei kuitenkaan. Tai jos garmin niin noita 305 härpäkkeitä voisi saada suht huokeasti ikäänkuin polarin lisäksi. Tai toinen samaan kategoriaan voisi olla Globalsat GH-625M. No, olishan noita.