Torstain normikuviot peruuntuivat, joten jotain piti keksiä tilalle. Ja kun nyt on tiedossa 2 - 3 päivää lepoa niin oli suotavaa heittää ihan kunnon treeni. Työpäivän jälkeen väsytti kuitenkin aikalailla. Ilma olisi ollut todella hieno puolipilvinen + 10 °C. Mutta päätin kuitenkin syödä hieman ja kokeilla puolen tunnin unia. Kellon herättäessä olo oli paljon virkeämpi. Niinpä päätin toteuttaa ajatustani pitkästä lenkistä.

26.4 km, 137, 2:27:59, 1.88, 5:36 min/km, 87.0 kg, 75 max%, 66 res%

Aurinko ei enää paistellut, mutta lämpöä kuitenkin piisasi. Sinä kahdeksan aikoihin alkoi hämärtää ja ilmakin samalla viileni. Nostin hieman sykettä ja vilun tunteet kaikkosivat nopeasti.

Pari kertaa poikkesin taas huoltiksellakin urkkajuomaa ostamassa (näin tein myös sunnuntana), ei tarvinnut jonotella, nopeita olivat varikkokäynnit. Erityisesti viimeiset neljä kilometriä juoksin hieman reippaammin, laskeskelin että lenkkiajan voisi saada painumaan alle 2,5 h. Sinänsä toki ihan merkityksetön raja, mutta kuten sanottu nyt on tiedossa lepoa, ei ole niin vaarallista vaikka lenkki vähän paikoissa tuntuisikin.