Aamupäivällä tuli hieman lihaskuntotreeniä keskivartalolle ja käsille - auttelin isääni vesikasvien niitossa. Lämmin tuli vielä siinäkin, kun haravoin kasvit kuivalle maalle.

Kun olo oli ohan ok, niin ajattelin käydä kokeilemassa hieman juoksuakin...

5,3 km, 124, 0:35:24, 6:41 min/km, 67 max%

Olihan se ihan mukava käydä pienellä lenkillä, mutta ei nuo lukemat tai tuntemukset kovin hyviä olleet. Kevyesti täytyy jatkaa. Onhan tässä vielä aikaa HCM:lle, mutta on se silti aika tylsää odotella putkahtaako se kunto jostain kätköstä ihan vaan lepäilemällä. Vielä kun katsoo tuota tämänhetkistä sääennustetta niin tuntuu, että saa mies olla todella onnellinen, jos pääsee HCM:llä alle neljään tuntiin.

Lisäys: Kävin muuten hankkimassa sen Lidlin mittarin. Lähimmästä en löytänyt, mutta matkan varrella Hämenlinnassa oli kaksi kappaletta, joista toisen ostin pois. Hintaa oli alle 15 euroa. Tämän päivän lenkin syke on siis mitattu Lidlin pelillä. Eilen laitoin sykepannan tilaukseen Suunnolta (69,90 eur + 5 eur postikuluja). Onhan tuo Suunto tietty hieman fiksumpi mittari kuin Lidlin malli, mutta on siinä kyllä aikalailla hintaeroakin -elämä on.

Pistelen tähän loppuun vielä muistiin mitä Accuweather tällä hetkellä arvaa sääksi HCM:lle:

Cloudy and warm with t-storms
Low: 13 °C
High: 24 °C
 
Mielenkiintoista tuossa tämänhetkisessä ennusteessa on se, että yhtenäkään päivänä ennen kisaa ei päivän ylin lämpötila ole alle 23 °C.