Siinä määrin on vieläkin yskäinen olo, että juoksemassa en ole käynyt. Jotenkin tuntuu, että ei tämä ole enää parista päivästä kiinni, parempi toipuilla rauhassa. Muutaman kerran on päivän mittaan saanut kerätä keuhkot lattialta. Joten eiköhän tämän vuosikymmenen juoksut ole jo juostu.

Parina päivänä olen kuitenkin ottanut pienet hiet pintaan pelikonsolin  wiifit -ohjelman ja tanssimatto-ohjelman avustuksella. Eilen vielä tuli aika ikävä yskänpuuska kun hikeä alkoi tulla pintaan. Tänään taisin ottaa hieman rauhallisemmin, mutta anyway mitään yskänpuuskaa ei tullut.

Painonhallinta on sujunut ihan hyvin. Sellaisen "unelmatavoitteen" saavuttamien ei välttämättä onnistu, mutta kyllä tässä jotain vielä ehtii saada aikaiseksi. Unelmatavoite olisi painaa 8.3.2010 86 kg.  Unelma kumpuaa siitä ajatuksesta, että tavoitepaino olisi kasassa pari kuukautta ennen kisaa (HCR 8.5.2010, 88 kg) ja tuo "unelmapaino" siitä, että 88 kg on tankattu kisapaino, joka helpostikin on pari kiloa enemmän kuin aamun ennätyskuivapaino.