Lauttasaari-juoksu meni jonkinlaisena kiihtyvävauhtisena treeninä - ihan fiiliksen mukaan. Alkumatka n. 150 sykkeellä, puolimatkasta sykkeen nosto n. 155 paikkeille ja loppu 2,5 km kyltiltä jo ihan kunnon vääntöä 165-170 sykkeillä ja loppuun maksimiksi 180.

9,65 km, 154, 0:48:38, 5:02 min/km, 101,6 kg, 10 °C, 83 max%
ja n. kilometri pientä verryttelyä.
 
Lisäyksiä 21:55
Mittareista hieman...
Lauttasaaressa kannoin mukana kolmea härveliä: Suunto t6, Polar s710i ja Nano+Nike+. 
  • Apple toimi ihan ok, tarkkaa matkaa en yrittänytkään mitata, käynnistin hyvissä ajoin ennen kisaa, joskus alkuverran aikana.
  • Polar s710i kävi huollossa pariston vaihdossa, kuulemma myös kannessa oli vuotoa ja laite kävi pääkonttorilla kuorien vaihdossa. Alkuperäisiä kuoria ei enää ollut, joten siihen oli laitettu s725:n kuori - mielestäni ihan miellyttävä face lift tuunaus entiselle mittarille. Matkan aikana laite toimi ihan hienosti.
  • Suunto t6. GPS pod löysi satelliitit ihan hyvin, käynnistin haun jo matkalla Lauttasaareen. Lähdön hetkellä huomasin, että GPS pod oli pois päältä. Laitoin GPS podin päälle kisan aikana piakkoin alkumatkasta ja se löysi satelliitit ihan hyvin. Eli nykyisillä perusvartoilla tämä oli kolmas onnistunut GPS podin lenkki. Sykkeenmittausta ei t6:lla päästy pahemmin kokeilemaan. Matkalla Lauttasaareen laite näytti sykkeitä ihan hyvin, mutta ajomatkan loppuvaiheessa anturi löystyi, anturiosa oli murtunut hihnaliitoksen kohdalta - täytynee yrittää korjata ilmastointiteipillä. Ainakin edellinen anturi, joka hajosi liitoskohdasta toimi vielä jotenkin ilmastointiteippivirityksellä. Aivan identtisesti ei tuo sykepanta murtunut kuin viimeksi.