Hieman sängystä nousu jännitti aamulla, miltä mahtaa jaloissa tuntua. Mutta ei tuntunut miltään, ei siis mitää kolotuksia. Otin muutaman juoksuaskeleenkin, eikä vieläkään mitään. Hyvä niin.

Viimeisiä treenejä ja ensi viikon syömisiä tässä pohditaan. Jos paikat pysyvät oireettomina niin  noin kympin voisi hölkkäillä sunnuntaina. Viimeiselle viikolle sitten pari 5,2 km...  6,8 km lenkkiä, ehkä tiistaille ja torstaille. Jos juoksen sunnuntaina ja tutuu kipuja niin yksi lenkki voisi riittää ensi viikolle, vaikka keskiviikolle. Polvien paraneminen on kuitenkin nyt tärkeintä, kunto on mikä on.

Mitään hiilarityhjennystä en tee. Sunnuntain ja maanantain vedän vielä normaalilla laihdutusprojektini kalorivajeella. Tiistana voisi syödä ilman vajetta hiilareita suosien. Keskiviikkona ja torstaina yritän tarkemmin katsoa hiilaritankkaustyyppistä syömistä. Perjantaina sitten taas normaalimpaa ruokavaliota, ei mitään raskasta kuitenkaan maratonilla kannettavaksi. Tiistaista asti yritän huolehtia hyvästä juomisesta. Juomina käytän todennäköisesti vissyä ja urkkajuomaa.