Kun ei mitään pahempia kolotuksia ollut niin päätin osallistua Kauniaisissa kympin hölkkäkisaan. Matka lienee jonkin verran vajaa, myöskään yksittäiset kilometripylväät tuskin olivat ihan kohdillaan. Aurinkoisessa säässä lämpöä piisasi n. 23... 24 asteen verran, välillä metsäinen reitti tarjosi hyvää aurinkosuojaa. Eihän se ihan optimikeli ollut, joskin ei niitä pahimpiakaan.

10 km, 168, 0:39:55, 2.15, 4:00 min/km, 81.4 kg, 92 max%, 89 res%
Käppyrää. http://tpks.ws/AGzb

Puolikkaat menivät aikoihin:

  • 0:19:04, keskisyke 166 (väli 2...5 km 168)
  • 0:20:51, keskisyke 169

Ainakaan liian hitaasti en aloittanut, liekö turhan optimistinen tuo alkuvauhti. Joskin on huomioitava, että reitin puoliväli oli mittarin mukaan n. 20 m maali-/lähtöpaikkaa alempana eli alkumatka lasketeltiin alas ja loppumatkasta nuo metrit kavuttiin uudestaan ylös. Keskisykkeiden osalta puristusta löytyi ihan kohtalaisesti. Jos sippaa pahasti niin ei niitä sykkeitäkään jaksa pitää ylhäällä. Ehkä noin 7...8 km välillä oli pientä suvantovaihetta, mutta loppuun sain vielä rytmistä paremmin kiinni. Kanssakisailijoihin nähden vauhtini kyllä hyytyi loppupuoliskolla, muutaman ohituksen pujottelukeppinä sain olla ja lähimmät selätkin loittonivat. Ketään en itse loppupuoliskolla ohittanut. Nelikymppisten sarjassa sijoitus oli neljäs, pronssi oli minuutin päässä, kolmonen ohitti minut lentämällä n. 4 km kohdalla.

Vaikka matka ei ilmeisesti täysimittainen ollutkaan niin ihan mukava, että 40 min haamurajan alitus tuli. Vaikka matka olisi ollut täysimittainenkin niin ennätyshän tämä ei olisi ollut. Mutta varmasti tämä oli hyvää treeniä. Nyt jäädään mielenkiinnolla odottelemaan miten tästä palautuu. Jaloissa ei ainakaan näin heti mitään pahempaa tunnu.

Pari kilometriä tuli verryteltyä.

Tapahtuman sivut: http://www.ok77.fi/kurre/